Pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD

Nazaj

Spoštovani,

obveščamo vas, da še lahko oddate prijavo na javni razpis: »Pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD«. Razpis, ki je namenjen brezposelnim mladim do vključno 29. leta starosti in/ali delodajalcem, se izvaja v obliki:

–          BREZPLAČNIH DOPOLNILNIH IZOBRAŽEVANJ mladih za delo/zaposlovanje v kulturi. Prijavijo se lahko brezposelni mladi do vključno 29. leta starosti, ki jih zanima delo v kulturi oz. na kulturnem področju. Kandidati izpolnijo E-PRIJAVNICO in OBRAZEC ZA FORMALNO PRIJAVO, ki je objavljen na spletni povezavi: DOPOLNILNA IZOBRAŽEVANJA ZA MLADE ZA DELO V KULTURI

–          SUBVENCIJ DELODAJALCEM ZA ZAPOSLITEV mladih na področju kulturnih dejavnosti. JSKD nudi subvencijo v višini 5.000,00 EUR za zaposlitve brezposelnega mladega do vključno 29. leta starosti. Prijavijo se lahko ljubiteljska kulturna društva, javni in zasebni zavodi, ki delujejo na področju kulture, osnovne in srednje šole, vrtci, muzeji, knjižnice…Informacije in prijave na spletni povezavi: SUBVENCIJE ZA DELODAJALCE.

 
 ROK PRIJAVE: 1. 6. 2020

DODATNE INFORMACIJE:

T: 01/2410 510

E: ess.razpisi@jskd.siwww.jskd.si

 
Preskoči na osrednjo vsebino