Obvestilo UE Laško o poslovanju v času božičnih in novoletnih praznikov

Nazaj

OBVESTILO

Z namenom preprečevanja širjenja okužb z virusom COVID-19 ter glede na trenutno epidemiološko situacijo je Vlada RS v petek, 17. decembra 2021, sprejela odločitev, da se v času božičnih in novoletnih praznikov, ki deloma sovpadajo tudi s šolskimi počitnicami, to je od vključno 27. decembra 2021 do vključno 31. decembra 2021, dodatno omeji gibanje in zadrževanje javnih uslužbencev v uradnih prostorih organov državne uprave, torej v ministrstvih, organih v njihovi sestavi, vladnih službah in upravnih enotah.

 

To pomeni, da  je v tem času v Upravni enoti Laško možno oddati vloge pisno, na naslov ue.lasko@gov.si, ali Upravna enota Laško, Mestna ulica 2, 3270 Laško. Osebno je mogoče opraviti samo nujne naloge, ki so vezane na tek rokov. Prav tako je možno opraviti naloge v zvezi z varstvom človekovih pravic in temeljnih svoboščin ter naloge v zvezi s preprečevanjem nevarnosti za življenje in zdravje ljudi, za okolje, za javni red in mir, za javno varnost, za premoženje večje vrednosti ali za nastanek hujše gospodarske škode.

Za natančnejše informacije pokličite na tel št. 03 733 88 00 ali pišite na naslov ue.lasko@gov.si ali Upravna enota Laško, Mestna ulica 2, 3270 Laško.

 

Mag. Andreja Stopar

načelnica UE Laško

Preskoči na osrednjo vsebino