Obvestilo o zaključeni akciji zbiranja pomoči za družino Čajko

Nazaj

Družina Čajko iz Brunške gore 14, Radeče je v noči iz 18. na 19. oktober 2009 v požaru, ki je popolnoma uničil stanovanje izgubila mamo in sina.

Za pomoč družini je bila nemudoma organizirana solidarnostna akcija pod okriljem Območnega združenja Rdečega križa Laško in v ta namen se je oblikovala tudi posebna komisija za odpravljanje posledic nesreče pri družini Čajko (sekretar OZ RK Laško Vlado Marot s sodelavko OZ RK Laško in predstavnikom KO RK Radeče, župan Matjaž Han s strokovnimi sodelavci Občine Radeče, Peter Mlakar v imenu družine Čajko).

Komisija je na svojem sestanku dne 3. 12. 2009 sprejela sklep, da je akcija zaključena. V roku 15 dni bo pripravljeno poročilo o akciji ter višini zbranih sredstev in materialne pomoči. Predvidoma v torek, 29. 12. 2009 se bodo pri družini Čajko na Brunški gori zbrali gonilni akterji pri odpravljanju posledic nesreče, na čelu z županom Matjažem Hanom, ter povabljenim predstavili rezultate akcije in se skupaj z družino zahvalili za pomoč vsem, ki so jim na kakršen koli način pomagali v težkih trenutkih po hudi nesreči.

Hvala vsem za sodelovanje v akciji in pomoč družini.

Župan Občine Radeče, Matjaž Han
in
Sekretar OZ Rdečega križa Laško, Vlado Marot

PRILAGAJANJE