Obvestilo Knjižnice Laško o brezstični izposoji vnaprej pripravljenega gradiva

Nazaj

Spoštovani člani Knjižnice Laško. Po odloku Vlade RS je v naših knjižnicah od vključno sobote, 9. 1. 2021, dovoljeno zgolj izvajanje brezstične izposoje vnaprej pripravljenega knjižničnega gradiva na zunanjih prevzemnih mestih pred vhodi naših knjižnic.

Knjižnice v Laškem, Radečah in Rimskih Toplicah obratujejo po rednem odpiralnem času. Izposojevališča v Jurkloštru, Šentrupertu in Zidanem Mostu bodo do nadaljnjega zaprta.

Knjižnično gradivo za izposojo morate predhodno naročiti – preko COBISS-a (Moja knjižnica), e-pošte info@knjiznica-lasko.si ali preko telefona (Laško: 03 73 44 300, Radeče: 03 56 87 110, Rimske Toplice: 03 73 40 350). Naročeno gradivo je potrebno prevzeti v 3 delovnih dneh.

Zaradi takšnega načina poslovanja podaljšujemo zamrznitev zamudnin, ki vam za nepravočasno vrnjeno gradivo v tem času ne bodo tekle.

Izkoristite tudi možnosti uporabe e-storitev za člane knjižnice, ki so dostopne na naslednji povezavi: https://www.knjiznica-lasko.si/e-zbirke-z-dostopom-na-nadaljavo/, ter izposojo e-knjig prek portala Biblos in zvočnih knjig prek portala Audibook. Za te storitve omogočamo tudi brezplačen spletni vpis.

Hvala vam za razumevanje in upoštevanje naših navodil

                                                                                                                                         Kolektiv Knjižnice Laško

PRILAGAJANJE