Obvestilo Knjižnice Laško o brezstični izposoji vnaprej pripravljenega gradiva

Nazaj

Spoštovani člani Knjižnice Laško. Po odloku Vlade RS je v naših knjižnicah od vključno sobote, 9. 1. 2021, dovoljeno zgolj izvajanje brezstične izposoje vnaprej pripravljenega knjižničnega gradiva na zunanjih prevzemnih mestih pred vhodi naših knjižnic.

Knjižnice v Laškem, Radečah in Rimskih Toplicah obratujejo po rednem odpiralnem času. Izposojevališča v Jurkloštru, Šentrupertu in Zidanem Mostu bodo do nadaljnjega zaprta.

Knjižnično gradivo za izposojo morate predhodno naročiti – preko COBISS-a (Moja knjižnica), e-pošte info@knjiznica-lasko.si ali preko telefona (Laško: 03 73 44 300, Radeče: 03 56 87 110, Rimske Toplice: 03 73 40 350). Naročeno gradivo je potrebno prevzeti v 3 delovnih dneh.

Zaradi takšnega načina poslovanja podaljšujemo zamrznitev zamudnin, ki vam za nepravočasno vrnjeno gradivo v tem času ne bodo tekle.

Izkoristite tudi možnosti uporabe e-storitev za člane knjižnice, ki so dostopne na naslednji povezavi: https://www.knjiznica-lasko.si/e-zbirke-z-dostopom-na-nadaljavo/, ter izposojo e-knjig prek portala Biblos in zvočnih knjig prek portala Audibook. Za te storitve omogočamo tudi brezplačen spletni vpis.

Hvala vam za razumevanje in upoštevanje naših navodil

                                                                                                                                         Kolektiv Knjižnice Laško

Preskoči na osrednjo vsebino