Nejc Pižmoht nagrajen s certifikatom kakovosti Srca Slovenije

Nazaj

Razvojni center Srca Slovenije je v oktobru izvedel četrto ocenjevanje rokodelskih in prehranskih izdelkov Srca Slovenije. 34 ponudnikov s 104 izdelkoma je prejelo pravico do uporabe Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije. Certifikat je bil podaljšan tudi 38 izdelkom, ki so bili pozitivno ocenjeni že leta 2016.

Pravico do uporabe znaka je prejelo 15 proizvajalcev prehranskih izdelkov in 19 rokodelcev iz Srca Slovenije, med njimi tudi mlad ustvarjalec Nejc Pižmoht iz Svibna, ki ustvarja unikatne lesene izdelke pod znamko Pineks Wood. Certifikat kakovosti Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije je pridobil za leseni glavnik, leseno držalo za telefon ter za kolekcije nakita in modnih dodatkov Gozd, Ljubezen in Eleganca.

Njegove izdelke so ocenili oblikovalec Matej Zupančič, etnolog prof. dr. Janez Bogataj in svetovalka za načrtovanje turizma in gostinstva doc. dr. Tanja Lešnik Štuhec.

Razvojni center Srca Slovenije organizira vsakokrat tudi slovesno podelitev certifikatov, ki pa je tokrat zaradi posebnih razmer v klasični obliki verjetno ne bo mogoče izvesti. Vseh 208 certificiranih izdelkov bo objavljenih v spletnem katalogu na spletni strani www.srce-slovenije.si.

Prejemniku certifikata čestitamo, bralce pa vabimo, da ga podprejo s svojim nakupom.

dopis KTZ_Radeče

 

Preskoči na osrednjo vsebino