Mercatorjev projekt RADI DELAMO DOBRO tudi v Radečah

Nazaj

PROJEKT RADI DELAMO DOBRO

»Svoje bližine do okolja, v katerem delujemo, ne vidimo samo kot fizično bližino naših trgovin, saj naše kupce do najbližje Mercatorjeve trgovine v povprečju loči le 500 korakov. Svojo bližino z okoljem vidimo tudi v povezanosti in sobivanju s kraji, v katerih se nahajamo, in njihovimi prebivalci«, v Mercatorju pojasnjujejo svojo podobo najboljšega soseda.
Z namenom vračanja dobrega v lokalno okolje, v katerem deluje, Mercator v mesecu aprilu v izbranih stotih lokalnih trgovinah po vsej Sloveniji izvaja projekt Radi delamo dobro. V okviru projekta bo ob pomoči svojih kupcev med sto zmagovalnih lokalnih društev razdelil donacijo v skupni vrednosti 100.000 EUR.
V ta projekt je vključena tudi trgovina MARKET RADEČE, Ulica Milana Majcna 2, Radeče. V njej bo v času od 1. aprila do 30. aprila 2014 potekalo prav posebno glasovanje. Kupci boste do konca aprila ob vsakem nakupu prejeli poseben žeton, s katerim lahko oddate svoj glas podpore enemu izmed treh predlaganih kandidatov za prejem donacije. To so : GASILSKO DRUŠTVO RADEČE, VRTEC ČIRA ČARA RADEČE, MAŽORETE RADEČE.
Žetoni se oddajajo v posebno glasovalno skrinjico, ki se nahaja ob blagajni v tej Mercatorjevi trgovini. Ob zaključku glasovanja bo društvo, ki bo prejelo največ glasov kupcev, prejelo Mercatorjevo donacijo v vrednosti 1.000 EUR , sredstva pa bo namenilo za izvedbo konkretnega projekta, s katerim se potegujejo za donacijo. Nagrajeni pa bosta tudi ostali dve udeleženi društvi.
Več o projektu, sodelujoči trgovini in društvih si lahko preberete tudi na www.mercator.si.
Vabljeni v Mercatorjevo trgovino MARKET RADEČE, Ulica Milana Majcna 2, Radeče in odločite, kdo bo prejemnik Mercatorjeve donacije.

Preskoči na osrednjo vsebino