Knjižnica Radeče spet odprta, Posavska potujoča knjižnica do nadaljnjega ne bo obiskovala postajališč

Nazaj

Obveščamo vas, da je skladno z vladnim odlokom od ponedeljka, 2. 11. 2020, naprej Knjižnica Radeče spet odprta po rednem delovnem času. Upoštevati je potrebno vse ukrepe kot pred zaprtjem, vključno z omejitvijo števila obiskovalcev v knjižnici.

V izogib predolgega zadrževanja v knjižnici lahko gradivo vnaprej naročite preko Moje knjižnice, e-pošte ali telefona ter ga ob obisku knjižnice zgolj prevzamete.

Če v knjižnico vi osebno ne morete, pa potrebujete gradivo, lahko ob predhodnem dogovoru s knjižnico gradivo za vas prevzame kdo drug.

Prosimo vas tudi, da podaljšate rok izposoje gradiva, če je to potrebno, oz. da gradivo pred potekom roka vrnete v knjižnico.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

Knjižnica Laško 

Obvestilo POSAVSKE POTUJOČE KNJIŽNICE:

Na podlagi Odloka vlade in navodil Ministrstva za kulturo RS potujoča knjižnica od torka, 27. 10. 2020, do nadaljnjega ne bo obiskovala postajališč.

Člani, ki imajo izposojeno gradivo ga bodo lahko vrnili ob naslednjem obisku potujoče knjižnice na njihovem (ali kateremkoli drugem) postajališču. Za čas, ko bibliobus ne bo vozil se morebitna zamudnina za gradivo ne bo zaračunavala.

Spremljajte našo spletno stran in Facebook profil, kjer vas bomo obveščali o novostih.

Za več informacij nam lahko pišete na info@posavska-potujoca.si

ali nas pokličete na 040 765 004, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 15.00.

Hvala za razumevanje.

Preskoči na osrednjo vsebino