Knjižnica Radeče ostaja odprta, Posavska potujoča knjižnica obratuje

Nazaj

Obveščamo vas, da skladno z vladnim odlokom Knjižnice Radeče ostaja odprta po rednem delovnem času. Ob obisku je potrebno upoštevati vse ukrepe kot do sedaj.

Za čim krajše zadrževanje v knjižnici lahko gradivo vnaprej naročite preko Moje knjižnice, e-pošte ali telefona ter ga ob obisku zgolj prevzamete. Ob predhodnem dogovoru lahko gradivo za vas prevzame kdo drug. Do konca novembra vam za vaše izposojeno gradivo ne bo tekla zamudnina.

Izkoristite tudi možnosti uporabe e-storitev za člane knjižnice, ki so dostopne na naslednji povezavi: https://www.knjiznica-lasko.si/e-zbirke-z-dostopom-na-nadaljavo/, ter izposojo e-knjig prek portala Biblos in zvočnih knjig prek portala Audibook.

Bibliobus Posavske potujoče knjižnice bo do nadaljnjega obiskoval postajališča po objavljenem razporedu za mesec november. V radeški občini bo tako spet to sredo (18. 11.), in sicer na Vrhovem od 8.00 do 8.30, na Svibnem od 8.50 do 9.40 in na Jagnjenici od 9.50 do 10.30.

V skladu z Odlokom Vlade RS in navodili NIJZ je na bibliobusu lahko sočasno zgolj EDEN uporabnik. Vračilo izposojenega gradiva je omogočeno PRED bibliobusom, pregledovanje in samostojno izbiranje gradiva NA bibliobusu NI MOGOČE. 

Vse obiskovalce prosimo, da se ravnajo v skladu z navodili in priporočili o varovanju javnega zdravja.

OPOZORILO: Glede na negotovost situacije so mogoče spremembe! Priporočamo vam, da sledite obvestilom na spletni strani Posavske potujoče knjižnice in Facebook strani.

Za več informacij nam lahko pišete na info@posavska-potujoca.si ali nas pokličete na 040 765 004, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 15.00.

Hvala za razumevanje in lepo vabljeni k obisku potujoče knjižnice!

Preskoči na osrednjo vsebino