Čistilna akcija 9. aprila odpade, vendar lahko čiščenje okolice izvedete v poljubnem terminu

Nazaj

Spoštovani;

Zaradi slabe vremenske napovedi smo se odločili, da načrtovana sobotna čistilna akcija (9. aprila) odpade, a vendar, da se čiščenje okolice izvede malo drugače.

Glede na veliko število že prejetih prijav in pripravljenost občanov za sodelovanje na čistilni akciji smo se odločili, da se čiščenje okolice izvede v poljubnem terminu, do 22. aprila, ko obeležujemo Dan Zemlje.

Zato vsa društva, organizacije in posameznike vabimo, da se v svojih krogih dogovorite, kdaj in katero traso boste čistili. Vsaj dva dni prej na Komunalo Radeče tajnistvo@komunala-radece.si  in na Občino Radeče info@radece.si  javite število sodelujočih in traso, da vam pripravijo vrečke in rokavice (in se dogovorite, kdaj bi jih na Komunali prevzeli) ter da vam v Mercatorju naročimo malico. Prevzem malice v Mercatorju vam lahko dogovorimo le od ponedeljka do sobote, v nedeljo žal ne.

 

Vse sodelujoče prosimo, da nam do 22. aprila na info@radece.si pošljete fotografijo (po možnosti celotne skupine), ki jo bomo uporabili za članek oz. ozaveščanje občanov o pravilnem odlaganju odpadkov ter za javno zahvalo sodelujočim na čistilni akciji.

 

Hvala za razumevanje in že vnaprej iskrena zahvala vsem, ki boste sodelovali pri čiščenju naših lepih krajev.  

PRILAGAJANJE