Arhiv: Župan v letih 2010 do 21. 12. 2011

Nazaj

Zupan.Matjaz.Han

Matjaž Han

Izvoljen v 1. krogu lokalnih volitev, dne 10. oktobra 2010 s 83,58 odstotno podporo volivk in volivcev, kot strankarski kandidat na listi Socialnih demokratov.

Kontaktni podatki:
Telefon: 03 56 80 802 (tajništvo župana)
E-pošta: zupan@radece.si

Spoštovane Radečanke in Radečani, spoštovani ostali obiskovalci,

v veliko čast mi je, da vam lahko izrečem dobrodošlico na spletnih straneh Občine Radeče. Z uporabo modernih komunikacijskih sredstev ste prispeli v elektronski dom uprave občine, katere zgodovino je stoletja pisal in jo še vedno piše – papir.

Mnogim Slovenkam in Slovencem predstavlja papir sinonim za Radeče, in prav je tako, saj je ravno skozi papir svet stoletja spoznaval trdo delo, iznajdljivost in inovativnost številnih generacij Radečank in Radečanov. Vztrajnost in pogum, po katerih so sloveli savski splavarji, ter neustrašna bojevitost, opevana v legendah o vitezu Ostrovrharju, sta dokončno izoblikovali podobo prebivalcev naših slikovitih hribov in dolin.

Obiskovalci Radeč pa vedo povedati še eno: da smo Radečani vedno bili odprti ljudje, ki so znali preseči tako navidezne meje kot navidezno majhnost. Dejstvo, da Občina Radeče dandanes spada med manjše slovenske občine, zato sprejemamo kot izziv. Kot izziv, ki nam daje možnost krojiti svojo lastno usodo. Kot izziv, ki od nas zahteva najboljše, kar premoremo. Predvsem pa kot izziv, ki smo mu kos s svojim znanjem, iznajdljivostjo, pogumom in trdim delom.

Občankam in občanom Radeč želim, da bi na teh spletnih straneh našli obilo koristnih informacij, ki bi olajšale vaš vsakdanjik, vse ostale obiskovalce pa vljudno vabim, da nas obiščejo v Radečah. Naj bo vaš obisk osebno aktiven in ne le spletno interaktiven!

Srečno, Radeče!

Matjaž Han
župan

Preskoči na osrednjo vsebino